juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

vakantie mensen met verstandelijke beperking

Gezellige vakantie voor mensen met verstandelijke beperking

Mijn dochter raakt er niet over uitgesproken, over haar vakantie voor mensen met verstandelijke beperking. Helaas is zo ook met een lichte handicap geboren en hierdoor kan zij niet alleen op reis. Hoe graag zij het ook wilt, helaas is dit niet mogelijk, althans dat dachten wij altijd. Elke keer als zij hierover begon, probeerden wij haar van onderwerp af te leiden, maar de laatste keer tijdens een verjaardag lukte ons dat niet. Het onderwerp ging over, op reis gaan. Je zag meteen de uitdrukking op haar gezicht veranderen. Nu bleek een neef van ons, die ook een lichte handicap heeft, alleen op reis te zijn geweest.  vakantie mensen met verstandelijke beperking

Haar eerste reis

Bij thuiskomst na deze verjaardag werd meteen het onderwerp op vakantie gaan voor mensen met een verstandelijke beperking aangehaald. Eindelijk zal mijn dochter een keer haar zin krijgen om alleen op reis te kunnen gaan. Natuurlijk maakte ik mij wel een beetje zorgen en heb eerst naar Adios Reizen gebeld voor nadere informatie.

Inmiddels is onze dochter al weer terug van haar eerste trip naar Texel. Zij heeft enorm genoten en was nu alweer plannen aan het maken voor haar volgende tocht. De foto’s die waren gemaakt spraken boekdelen, alleen maar vrolijke mensen.