juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

GoldSeeds

Wietzaadjes

Wietzaadjes online kopen

Voor liefhebbers van de mooie cannabisplant (en de producten ervan) zijn er wietzaadjes online te koop. Je kunt ze dus zelf planten als je wil.

Typen

Er zijn vele wietsoorten beschikbaar, dus zijn er ook vele typen wietzaden: Indica, Sativa en skunk, om er maar een paar op te noemen. Wietzaden kun je in alle soorten en maten online vinden.

Prijzen

De prijs voor 1 enkel zaadje begint vanaf 7.99 euro. Bij grotere aankopen is de prijs per zaadje veel lager. 10 zaadjes kosten bijvoorbeeld 59.90 euro, en 25 zaadjes 124.75 euro.

Wiet kweken

Legaliteit

Bij de Opiumwet is het kweken van cannabis voor consumptie-doeleinden verboden. Echter is de verkoop en aankoop van wietzaden daarvan uitgezonderd. Omdat het toch grijs gebied is kan je maximaal 25 zaden per keer kopen. Let er wel op dat cannabisteelt in principe illegaal is, maar het bezit van maximaal 5 wietplantjes is gedecriminaliseerd. Als het ontdekt wordt door de autoriteiten worden de plantjes slechts in beslag genomen zonder dat er verder strafrechtelijke maatregelen door Justitie worden genomen.

Levertijd

Bij een online bestelling (op een werkdag, voor 12:00 uur) worden de zaden meestal binnen 2 werkdagen geleverd.

Waar bestellen Wietzaadjes kun je makkelijk online bestellen bij Gold Seeds