juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

Voorkom de legionellabacterie

Je moet er niet aan denken toch? Een legionellabacterie in je badwater. Als eigenaresse van een groot welness centrum kan ik het mij niet veroorloven dat de mensen die bij ons komen voor een totale ontspanning, ziek naar huis gaan. Tevens zou dit een ongelofelijk slechte reclame met zich mee brengen. Daarom laat ik eens in de zoveel tijd het water controleren door een specialist van biobeheer.nl. 

legionellabacterie

Voorkomen is beter dan genezen

De legionellabacterie is met het blote oog niet te zien en daarom kan het onopgemerkt in het water zitten. Wij zijn gelukkig nog niet gesnapt met deze vreselijke boosdoener maar toch wil ik een ieder die zich aanspreek hierop attenderen. Wanneer je als bedrijf een hoge kwaliteit wilt leveren dan moet je er ook voor zorgen dat dit ook binnen het bedrijf aanwezig is. Wij laten ook ons binnenklimaat controleren door dit bedrijf wat ook erg belangrijk is voor het behoud van de kwaliteit. 

Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Hier vind je een ruime informatie over de bestrijding en het voorkomen van een probleem waar je pas achter komt als het eigenlijk al te laat is.