juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

uit eten Nijmegen

Tip: indien je lekker wil uit eten Nijmegen

Een goede vriendin van mij is woonachtig in Nijmegen. Steeds wanneer ik bij haar op bezoek ga, gaan we lekker uiteten. We hebben inmiddels dan ook meerdere restaurants gehad, echter is er eentje wat nog steeds mijn favoriet is, namelijk Le Steak. Als je gaat uit eten Nijmegen dan moet je hier zeker eens naar toe gaan.

Stiekem zijn we hier dan ook al een paar keer naar toe geweest. Dit terwijl we steeds andere dingen willen uitproberen. Maar omdat het eten en de service hier zo goed is komen we hier dan ook graag. Vooral na een dag shoppen kunnen we hier heerlijk ontspannen.

uit eten Nijmegen

Eenvoudig reserveren

De locatie van restaurant Bistro Le Steak is overigens Berg en Dal. Dit ligt dan ook zeer dicht bij Nijmegen. Verder hoor ik in mijn omgeving dan ook alleen maar positieve verhalen hierover. Dit is dan ook een van de redenen waarom je op tijd moet reserveren. Zoals bij elk goed restaurant kan het soms lastig zijn een tafel te krijgen, hier gelukkig niet. Zij hebben dan ook zeer veel ruimte dus er is altijd wel een plek vrij.

Ben jij inmiddels benieuwd, dan verwijs ik jou graag door naar hun website, deze heet le-steak.nl. Hopelijk doe ik jullie hier een plezier mee. Ik ga hier binnenkort dan ook zeker nog eens naar toe.