juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Terras windschermen gekocht

Nu de zomer er weer aankomt vind ik het super belangrijk dat mijn gasten heerlijk kunnen genieten op het terras. Aangezien ik zelf fan ben van grote parasols en Terras windschermen ben ik gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Op internet kwam ik Xterior tegen. Over dat bedrijf staan veel goede recensies. Zo staat er dat ze voordelig zijn, maar ook Terras windschermen leveren van uitstekende kwaliteiten. Dat is precies waar ik naar opzoek ben. 

Duidelijke prijslogo

Normaal gesproken ben je nooit zeker van en prijs, maar Xterior gaf mij direct een duidelijke prijs, zodat ik niet voor verrassingen kwam te staan. Doordat ze al jarenlang windschermen opmaat maken, weten ze precies wat ik nodig heb. We zijn toen samen om de tafel gaan zitten om te kijken wat het beste bij ons terras past. Gelukkig waren we er al erg snel uit.

Zeer professioneel

Aan alles kan je merken dat het bedrijf enorm professioneel is. De service is namelijk top, het adviesgesprek verliep professioneel en bij het plaatsen werd alles perfect afgewerkt. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw windschermen te kopen. Zie website voor meer informatie.