juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

Hypnotherapie Tilburg

Hypnotherapie Tilburg, een goed idee?

Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnotherapie Tilburg wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een trance-achtige toestand te brengen. Therapie is de behandelwijze van een lichamelijke of geestelijke ziekte. 

Hoe werkt het?

Iedere hypnotherapeut werkt op zijn of haar eigen manier, maar een voorbeeld is Kevin Boeren uit omgeving Tilburg. Kevin boeren wilt je het liefst zo snel mogelijk face to face spreken. Er is een uitgebreid intakegesprek en de methode wordt besproken. Kevin probeer tot de kern van het probleem te komen door vanuit zijn intuïtie te werken.  

Wat gebeurd er?

Er worden veel oefeningen gedaan tijden hypnotherapie. Het houdt onder andere in dat je in een bepaalde trance wordt gebracht. Op deze manier wordt een probleem geïdentificeerd. Door simpele oefeningen zul je erachter komen dat onder hypnose een fijn gevoel heeft en dat je nog doorhebt wat er allemaal om je heen gebeurd. Door deze methode wordt het onderliggende gevoel achterhaald. Dit is het gevoel dat je elke dag met je meesleept en wat je in veel opzichten tegenhoudt. Door samen te werken met hypnotherapie in omgeving Tilburg kun je dit onderliggende gevoel achterhalen en het weghalen.