juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

Eindelijk is het zover: een bouwkundig zwembad

We gaan een echte, bouwkundig zwembad in onze tuin laten plaatsen! Een droom die uitkomt. Ik denk dat we al wel tien jaar bezig zijn met deze plannen, maar steeds weerhield er iets ons van om een bouwkundig zwembad te nemen. Misschien waren het de kosten, we moesten eerst even flink sparen om het voor elkaar te krijgen. Maar nu is het zover. We hebben een goed bedrijf ingeschakeld en we hebben nu al een paar keer om de tafel met elkaar gezeten om te berekenen waar het zwembad het beste uitkomt. We hebben best een grote tuin dus het was erg leuk om te kiezen waar hij geplaatst gaat worden. Wat ik er zo fijn aan vind: ik vind zwemmen heerlijk en het is voor alles goed. Omdat ik slecht ter been ben, zijn andere sporten vaak lastig, daarom is zwemmen altijd het beste om te doen. Voorheen ging ik wekelijks naar een zwembad in het dorp, en ik kan mij nu niet voorstellen dat dit straks niet meer hoeft. Echt zo fantastisch. Hij wordt in de zomer geplaatst, bijna dus al. Onze kinderen kunnen ook niet wachten om er straks een grote plons in te nemen. Hij wordt ongeveer vijf bij acht meter. Ruimte genoeg voor iedereen!

NieuwAtlantis-e1419004847562