juni 18, 2024

Van alles!

Voor informatie

textiel borduren

Werkzaamheden als textiel borduren kun je beter uitbesteden

Weten jullie hoe je precies moet textiel borduren? Ik eerst ook niet, dat was totdat ik mij hierin verdiepte in ieder geval. Nu zijn er meerdere bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo ken ik er toevallig eentje omdat wij hier altijd onze bedrijfskleding laten borduren. Deze firma heet Van Dongen met de Kroon en zijn gevestigd in Breda. Wanneer je hun website wilt zoeken hebben zij een gelijknamige website. Zo nemen ij borduurwerk uiterst serieus en terecht!

Wat is machinaal borduren?

textiel bordurenWanneer jij bedrijfskleding wilt hebben met daarop het logo dan kun je dit het best machinaal laten borduren. Op deze wijze ben je ervan verzekerd dat het er strak en mooi uitziet. Het is dan ook niet zo maar een plaatje wat je er even op plakt. Zo nemen

Van Dongen met de Kroon borduurt:
• Direct op kleding
• Badges en emblemen
• Caps

Wil jij dus ook professioneel uitziende kleding hebben? Dan moet je hun site maar eens bezoeken. Ik kan inmiddels beamen dat zij erg vriendelijk zijn. Wanneer jij bepaalde wensen hebt zullen zij er dan ook alles aan doen om dit te realiseren.

Heb jij nog vragen aan mij of eventuele tips, plaats dan onderaan dit blog een reactie. Op deze manier kunnen we elkaar misschien helpen.