juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Hazelnootjes

Wat je allemaal kunt doen met hazelnootjes

Het is soms best lastig om af te vallen als je niet weet waar je moet beginnen. Een gouden tip als je wil weten wat je juist nu wel moet eten: hazelnootjes. Hazelnootjes zijn veelzijdig, voedzaam en vol met eiwitten. Hieronder lees je wat je er zoal mee kunt doen.

Ontbijt met hazelnoten

Het handige van hazelnoten is dat je ze echt overal doorheen kunt doen. Gooi bijvoorbeeld een handje hazelnoten door je yoghurt of havermout en je hebt een echt volle buik als je klaar ben met eten. Hazelnoten zijn namelijk niet alleen lekker maar ook heel voedzaam. Ze zitten vol goede eiwitten en vetten waardoor je langer een vol gevoel hebt na het eten ervan.

Hazelnootjes

Gooi ze door je diner

Wil jij vaker vegetarisch eten maar weet je niet zo goed hoe dat moet? je kunt noten – en met name hazelnoten – heel goed inzetten als vleesvervanger. Net als vlees bevatten ze veel eiwitten die je nodig hebt om lang vol te zitten en je spieren te herstellen na bijvoorbeeld een pittige work out. 

Als tussendoortje

Moet je echt even iets snacken? Sla die chips dan over en pak een handje nootjes. Noten zijn beter voor je, met name als je ze kiest zonder zout.