juni 19, 2024

Van alles!

Voor informatie

expert linkedin

Wat een expert in Linkedin voor jouw bedrijf kan doen

Er zijn veel social media platforms en ze hebben allemaal eigen kenmerken. Als ondernemer hoef je echt niet op elk platform te zitten maar Linkedin mag je bijna niet missen. Een expert op Linkedin gebied inschakelen is een goed idee als je geen idee hebt hoe je dit op moet zetten en hoe je er het meeste uit moet halen.

expert linkedin

Verschillende platforms

Er zijn veel verschillende social media om uit te kiezen. Je kunt op allemaal een profiel aanmaken en bijhouden, al is het goed om te weten dat je niet overal evenveel uit zal halen voor je bedrijf. Facebook begint al een beetje af te zwakken, Instagram is meer voor influencers en persoonlijke posts, maar Linkedin mag je echt niet missen.

Linkedin: wat is dat?

Linkedin is een social media platform waarop men vooral info en posts deelt over werk en bedrijven. Het is een soort Facebook maar dan voor alles wat je meemaakt op je werk en in je bedrijf. Dat is dan ook de perfecte plek om b2b leads te vinden. Want als bedrijf moet je echt wel aanwezig zijn op Linkedin anders is het gewoon zonde. Vind je het nog lastig te bepalen hoe je linkedin in kan zetten? Daar is die expert op linkedin gebied dus voor bedoeld.