juni 19, 2024

Van alles!

Voor informatie

vacature

Vacatures voor stedenbouwkundige

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan. Omdat je net ontslagen bent of omdat je werk hebt maar graag een nieuwe uitdaging zou willen hebben. Of ben jij net afgestudeerd en wil je graag kennis op gaan bouwen in de praktijk. Dan hebben we voor jou Lybrae. Op deze website vindt je een groot aanbod in vacatures zo vind je precies de nieuwe baan, nieuwe uitdaging en nieuwe ervaringen waar jij naar op zoek bent. Zo ook een vacatures voor stedenbouwkundige

Toetsend bouwkundig constructeur privatisering

Als toetsend bouwkundig constructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig toetsen van bouwvergunningen, constructietekeningen en berekeningen van bouwwerken op constructieve veiligheid en bruikbaarheid. Je beoordeelt daarbij de bouwmaterialen en voert inspecties uit op complexe constructieve zaken op locatie en legt dit vast in rapportages. Dit doe je zowel vooraf als tijdens de bouw. Daarnaast ben je contactpersoon en vraagbaak voor bedrijven en/of instellingen en collega´s op het gebied van constructieve zaken.

Bouwkundig instructeur privatisering

Als bouwkundig inspecteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van bouwkundige inspecties van nieuwbouwwoningen en/of transformatieprojecten. De resultaten van deze inspecties worden vastgelegd in rapporten met een daarbij horend advies, welke worden doorgestuurd naar de bouwonderneming. Bij constatering van onvolkomenheden op de bouwplaats, koppel je dit terug zodat dit kan worden besproken met de bouwonderneming. Daarnaast ben je als bouwkundig inspecteur verantwoordelijk voor het controleren van de veiligheid op de bouwplaats.