juli 14, 2024

Van alles!

Voor informatie

Idverde

Toegevoegde waarde creëren door groen

Idverde is expert als het gaat om groen. Deze expertise zetten zij dan ook in voor bedrijven, overheden en organisaties met als doel waarde toevoegen door groen. Een groene omgeving is prettig en bevorderlijk voor van alles. Groen is nog nooit zo waardevol geweest als nu, en Idverde weet precies hoe zij dit in kunnen zetten om meer waarde te creëren voor jouw omgeving, waar dit dan ook mag zijn. Idverde kan bijdragen aan hoe je groen kunt inzetten voor jouw bedrijf of organisatie, ongeacht locatie of sector. 

Idverde

Advies voor groen

Idverde kan adviseren, maar ook realiseren. Het is maar net waar je behoefte aan hebt, of wat je zelf wil en kan doen of wil en kan uitbesteden. Bovendien is er een Idverde bomendienst, speciaal gericht op de verzorging van bomen. Specialisten kunnen jou en jouw bedrijf of organisatie adviseren als het gaat om groen. Dit kan gaan over de landschaps- of tuinarchitectuur, maar ook over groen op het dak of groen sporten. Ook advies dat meer gericht is op wetgeving en organisatie kan je inschakelen van Idverde. 

Realisatie van groen

Bij Idverde realisatie kun je de adviezen uit laten voeren door Idverde. Zij hebben vakmensen in dienst die specialistisch werk kunnen uitvoeren en bovendien beschikken ze over een machinepark dat hier juist voor bedoeld is. Ook Idverde realisatie kan hulp bieden als het gaat om groen op het dak en beheer en onderhoud. Daarnaast is de afdeling realisatie gespecialiseerd in aanleg en reconstructie, zorg en vaste planten. Ook boomverzorging valt onder de specialistische vakkennis van Idverde.