juni 19, 2024

Van alles!

Voor informatie

Tip: Een website per maand betalen

Ben al een tijd aan het werk voor mijn eigen website. Op deze website verkoop ik mijn eigen producten, welke ik via een goede kennis koop. Het gaat hier vooral om dierbenodigdheden, die ik tegen zeer schappelijke prijzen verkoop. Omdat ik mijn producten alleen maar online verkoop, en ik ik geen winkel heb waar de mensen langs kunnen komen, is het dus van grote belang dat de producten goed, en overzichtelijk op de site komen te staan. Zelf had ik al meerdere pogingen gedaan, maar op de een of andere manier lukte me het niet om een goede website te bouwen. Daarom was ik zo blij om te zien dat je voor het maken van een website per maand kan betalen. Dit kwam ik tegen op het internet op de site van Hetisonswerk.nl. Hier betaal je maar €29,- per maand bij de aanschaf van een basiswebsite. Ook is het mogelijk om deze basiswebsite uit te breiden tegen een extra bedrag, deze worden dan meteen ingebouwd. Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over de service die ik nu heb gekregen van Hetisonswerk.nl. Ik heb nu een zeer mooie website, waar ik zelf makkelijk sites kan toevoegen, en eventueel kan weghalen zodra een product is uitverkocht.  5063b765af4cc9a89249e7bf2cda563f_hiow_logo_wit