juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Prachtige trouwfeest locatie

Voor een mooie en stijlvolle trouwlocatie ben je bij trouwfeest locatie aan het juiste adres. Bij dit bedrijf vind je een aantal locaties waar je een trouwerij kan geven of een bijeenkomst.

8 maanden geleden ben ik met mijn man bij trouwfeest locatie getrouwd. Deze locatie beschikt over alles wat je nodig hebt bij een trouwerij. De sfeer in deze locatie is optimaal, alleen al zonder de gasten waan je je zelf in een echte trouwerij. Ook is er een prachtig aangelegen tuin met een trouwprieel. Al uw wensen en vragen kunt u bespreken met trouwfeest locatie.

Trouwlocatie met alles er op en er aan

Voor onze gasten die een bezoek brachten aan trouwfeest locatie was er voldoende parkeerplek. Ook is deze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Na de trouwerij was iedereen die ik en mijn man hadden uitgenodigd erg tevreden over hoe het is verlopen en over de gezelligheid werd ook veel gepraat. Er werd gesproken over de perfecte locatie om te trouwen. Voor mensen die een perfecte trouwlocatie willen met alles er op en er aan zou ik zeker aanraden om contact op te nemen met Partycentrum t’ Prikkewater Packhuys. trouwfeest locatie