juli 14, 2024

Van alles!

Voor informatie

Paragnosten

Vandaag de dag zijn mensen nogal sceptisch als het gaat over paragnosten. Een paragnost is nu eenmaal een man of vrouw die contact legt met een overledene. Dit is voor de nabestaande een zware opgave maar wellicht een van de verstandigste aller tijde wanneer je op zoek bent naar rust in je leven.logo (2)

Als er iemand komt te overlijden dan krijg je te maken met verdriet en een hoop dingen wat geregeld moet worden. Uiteraard is dit een van de normaalste zaken in de wereld waar we allen mee te maken krijgen. Door in contact te komen met een paragnost kan je ervoor zorgen dat je alsnog vragen kan stellen aan de overledene door middel van een ander persoon. Die weet op een of andere manier het contact te leggen en jou de antwoorden te geven waar je naar op zoek bent.

Ikzelf heb namelijk ook contact gezocht via een ander met mijn vader. Hij is vorig jaar plotseling overleden en had nog zoveel te vragen! Door met een paragnost in contact te komen heb ik deze vragen weten te stellen en zo ook antwoorden te krijgen wat mij rust heeft gegeven!