juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Finqle

MKB factoring online

MKB factoring is echt iets dat voor mij een uitkomst is. Hiervan maak ik al enige tijd gebruik en omdat ik zo tevreden ben. Wil ik mijn complimenten hierover als goede tip achter laten op deze blog. Want wanneer je eens op de website, finqle.nl kijkt. Dan zal je al snel zien waarom ik zo enthousiast ben. Wanneer je hier niet bekend mee bent, dan kom je hier natuurlijk niet zomaar op. De methode van MKB factoring heb ik dan ook als tip gekregen van een vriendin van mij die werkt als freelancer. Toen wij onlangs samen aan de koffie zaten, deelde wij onze ervaring als ondernemer aan elkaar uit. Zowel de leuke dingen van het ondernemen als de minder leuke dingen van het vak. Met dit laatste bedoel ik de grote erger als een debiteur de betaling te laat voldoet. De moeite en de tijd die je hiervoor kwijt bent om achter de debiteur aan te gaan is soms vervelend. 

MKB factoring

MKB factoring biedt uitkomst

Daarom biedt MKB factoring echt een uitkomst voor mij, want wanneer je hiermee gaat werken. Dan is de zorg om je debiteurenadministratie verleden tijd. En om het nog bonter te maken, jij kunt jouw verkoopfactuur al binnen 24 uur op je rekening verwachten. Het werkt erg veilig en zonder risico. Finqle koopt namelijk mijn verkoopfactuur over die ik eenvoudig en snel kan uploaden via de website. Deze kleine moeite is in slechts een aantal minuten gedaan en de rest van mijn debiteurenbeheer is de zorg voor Finqle. Wanneer ik inzage wil hebben of een vraag heb, dan word ik erg snel geholpen. Kortom, mijn complimenten aan Finqle en ik ben erg blij met deze prettige manier van zaken doen. Het is daarom zeker de moeite waard om gewoon eens de website van dit bedrijf te ontdekken.