juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

Jeans of Bermuda’s van Jacob Cohen

Korte broeken zijn er in veel verschillende soorten en maten. En ook voor verschillende prijzen. Menig persoon haalt voor een paar tientjes iedere jaar weer nieuwe korte broeken voor in de zomer. Voor wat meer geld kan je ook een korte broek halen die wat langer meegaat.

Een ander voordeel van een korte broek die wat meer kost is dat de broeken van hoogwaardigere stoffen zijn gemaakt. Dit merk je wanneer je een dergelijke korte broek aantrekt. Ze zijn vaak zachter. Ook worden ze minder snel beschadigd door het wassen de broeken. Een voorbeeld van zo’n korte broek is een Jacob Cohen korte broek.

Bermuda’s

Deze korte broeken komen niet over je knieen heen als je de juiste maat hebt. De naam komt van het eiland Bermuda. Het eiland is wereldwijd bekend door de Bermudadriehoek. Dit is een driehoek waarbinnen veel mysterieuze verdwijningen plaats hebben gevonden. De meest waarschijnlijke verklaring is dat hier magnetische velden zorgen voor storingen in apparatuur van bijvoorbeeld vliegtuigen. De broeken hebben een tropisch uiterlijk. Ze werden veel gedragen in het Caraïbische gebied, maar zijn nu te zien over de hele wereld.

Jeans

In de volksmond staat deze soort broek bekend onder spijkerbroek. De broeken bestaan uit gekeperde katoenen stof. In het Engels wordt de stof ook wel denim genoemd.

In Nederland wordt deze soort broek vaker gedragen als een lange broek. Toch zijn er veel verschillende soorten korte jeans. Hiermee kan je de zelfde look behouden als met je lange jeans. Het heeft een wat minder tropische vakantie uitstraling dan de bermuda’s en kunnen beter bij serieuzere en stoerdere outfits gebruikt worden.

Voor zowel bermuda’s als jeans kan je bij het merk Jacob Cohen terecht. Dus mocht je wat meer geld uit willen geven van een korte broek van goede kwaliteit, zoek dan een model wat bij jou past.