juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

re integratiebureaus

Hoe vind je een goed reïntegratiebureau?

Je wilt een reïntegratiebureau inschakelen voor de reïntegratie van een of meerdere van je medewerkers. Er zijn alleen zoveel verschillende re integratiebureaus te vinden, waardoor je het lastig vindt om een keuze te maken. Hoe vind je nu een goed reïntegratiebureau? In dit artikel kun je hier meer over lezen.

re integratiebureaus

Zoek via vergelijkingssites

Een makkelijke manier om op zoek te gaan naar een goed reïntegratiebureau is via vergelijkingssites. Op dit soort websites kun je heel eenvoudig een vergelijking maken van verschillende reïntegratiebureaus. Je kunt hierbij vaak filteren op bijvoorbeeld specialismen, keurmerken en werkwijzen. Zo kun je eenvoudig een bureau vinden die aan jouw eisen en wensen voldoet. Denk alleen niet direct dat het bovenste resultaat is, want bij vergelijkingssites wordt vaak betaald voor de bovenste plek.

Let op de keurmerken

Bij het zoeken naar een reïntegratiebureau is het belangrijk om te letten op de keurmerken die de bureaus hebben. Twee bekende keurmerken voor reïntegratiebureaus zijn Blik op Werk en Noloc. Blik op Werk toetst de klanttevredenheid en Noloc let voornamelijk op de deskundigheid en bekwaamheid. Het is een goed idee om te kiezen voor een reïntegratiebureau die beide keurmerken heeft.