juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

cached

Hier vindt u het beste accountantskantoor Eindhoven

Op een maandagmorgen kreeg ik een opdracht op mijn bureau van mijn baas. Hij wilde namelijk een accountantskantoor eindhoven inschakelen om een beter inzicht te krijgen op onze financiën. Onze huidige boekhouder kijkt te weinig naar de cijfers en houdt ons te weinig op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarnaast maakt het bedrijf een flinke groei mee en moeten wij nu de financiën onder controle hebben.

Zoekenafbeelding-handschudden

Zelf weet ik niet waar ik hiervoor terecht kan. Er zijn namelijk veel bedrijven die allemaal een goede accountant hebben. Toch kreeg een bedrijf mijn volle aandacht, namelijk Slim administratie- en belastingadvies. Dit bedrijf kreeg ik namelijk aangeraden van een collega. Hij heeft over dit bedrijf veel goede dingen gehoord. Zo hebben zij al meerdere bedrijven succesvol geholpen. Dit trekt mij zeker aan en heb ik besloten om op het internet naar de verschillende mogelijkheden te kijken.

Slim

Bij dit bedrijf heb ik het gevoel gekregen dat wij daadwerkelijk onze zaken op orde kunnen krijgen. Dit bedrijf heb ik direct bij mijn baas neergelegd. Hij is hier zeer enthousiast over en wilde dat ik contact op nam met het bedrijf. Even later heb ik een afspraak ingepland voor de volgende week om de details uitgebreid te behandelen.