juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

memoriae-logo

Hier vindt u de beste bedankjes

Afgelopen vrijdag heb ik afscheid moeten nemen van collega. Zij werkt hier wel nog een week, alleen moet zij al voorbereiden op haar vertrek. Daarom hebben wij een afscheid dag georganiseerd. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan in haar carrière en haar tijd willen wij goed herdenken. Samen met andere collega’s zijn wij op het idee gekomen bedankjes naar haar te sturen.

Zoeken foto_hartjes_lolly_

Ik kreeg de opdracht om de verschillende bedankjes te sturen naar onze collega. Hier wist ik zelf dan ook niet veel vanaf, maar interesseerde mij dit wel. Daarom leek het mij ook leuk om dit uit te zoeken. Van mijn collega’s kreeg ik te horen dat ik bij Memoriae moet kijken. Dit is volgens hen namelijk het leukste bedrijf waar zij naar hebben gekeken. Het leek mij daarom een verstandig idee om dit bedrijf te vergelijken met de andere bedrijven die ik heb gevonden op het internet.

Memoriae

Je ziet al gauw dat dit bedrijf inderdaad het beste is. Om hier meer informatie over te krijgen ben ik verder gaan zoeken op de website. Hier zag ik dat het ook mogelijk is om je eigen bedankje te ontwerpen, geweldig! Dit is precies waar wij naar op zoek waren.