juni 19, 2024

Van alles!

Voor informatie

zeb den uyl logo

Het verwijderen tegellijm was snel gedaan!

Het verwijderen tegellijm lijkt een rot klus als je het zelf moet doen. Wanneer je het zelf doet heb je vaak niet de spullen in huis om netjes verwijderen tegellijm te kunnen doen. Met deze reden kozen mijn vrouw en ik ervoor om toch maar een bedrijf hiervoor in te huren. Ik vond het een top bedrijf en hun service was erg uitgebreid, wat ik super vond!

zeb den uyl logo

Gezellige dag

De dag dat de werknemers van Zeb Den Uyl kwamen om de tegellijm te verwijderen waren mijn vrouw en ik allebei erg druk. We boden ze natuurlijk eerst een kopje koffie aan en hebben gezellige met de mannen zitten praten. Na een tijdje gingen de kinderen naar de hockey en moest ik nog even wat werk doen. Toen zijn de mannen ook aan het werk gegaan, en het klusje hadden ze nog vrij snel gedaan. Ik dacht dat het erg lang zou gaan duren maar dit viel reuze mee. Mijn vrouw nam op de terug weg van de hockey nog eten voor ze mee, en dat hebben we gezamenlijk opgegeten. Het was een gezellige dag, wat wij totaal niet verwacht hadden. Het werk is goed gedaan en daar gaat het natuurlijk om. Wij zijn erg te spreken over Zeb De Nuyl.