juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

Goede schoonheidssalon Etten-leur gezocht!

Ik hou ervan om zo nu en dan naar een schoonheidssalon Etten-leur en omstreken te gaan. Dit omdat het een plezier is om naar hun toe te mogen! Hun kennis op het gebied van verzorging maakt het waar dat ik lekker kan genieten van de rust en de ruimte om mij heen! Ik was namelijk voor een tijd terug druk aan het zoeken naar een geschikte schoonheidssalon. Echter viel het mij nogal tegen qua aanbod waardoor ik intensiever ben gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van schoonheidssalon Dioone. Hier is het namelijk mogelijk om een heerlijke behandeling te ondergaan! Tevens ook een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien, hierdoor heb ik toen die tijd een afspraak gemaakt bij hun.

cropped-logo2

Bij binnenkomst was ik verrast van de rust en de ruimte wat het pand zich uitstraalt. Alleen al het feit dat je hier met een gerust hart een behandeling kon ondergaan maakte mij enthousiast. Ik heb er de eerste keer wel voor gekozen om een lichte behandeling te ondergaan zodat ik eerst kan bekijken hoe dat het is. Achteraf gezien had ik het gelijk moeten doen! Wat een plezier om hier te mogen zijn zeg.