juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Geweldig zelf een inlegzooltje maken

Ik loop al een tijd met een enorme pijn onder mijn voet. Bij de huisarts hoorde ik dat ik last van hielspoor had, en door een inlegzooltje zijn deze klachten goed te verhelpen. Via de site van zolen op maat zag ik dat er speciale zolen gemaakt konden worden, echte inlegzolen op maat. Bij je bestelling moet je je klachten en het soort materiaal waar de zolen van gemaakt worden doorgeven. Toen ik dit had doorgegeven werd er een voetafdruk set naar mijn huisadres verzonden. Hiermee kon ik mijn voeten in afdrukken en moest deze weer retour sturen. Daarna werden de perfect op maat gemaakte zolen aan mij toegestuurd, en kon ik deze in gebruik nemen, echt geweldig. Natuurlijk had ik zelf al een paar zooltjes in d winkel gekocht, maar de klachten bleven. Nu ik deze op maat gemaakte zolen in gebruik heb kan ik zeggen dat binnen een week mijn klachten al zo goed als verdwenen waren. Omdat deze zolen perfect in mijn schoenen zitten, en ik hierdoor bijna tot geen klachten meer in mijn voeten heb blijf ik ze voorlopig gebruiken. Kan dan ook iedereen aanraden om eens op de site van inlegzolen op maat te kijken als u voetproblemen heeft.  1513111468d49282f7d8eddca7a9879da7cb8bce