juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Geen enkele klus is teveel voor bouwbedrijf Almere

Sinds wij de hulp van bouwbedrijf Almere hebben ingeschakeld ziet ons huis er stukken mooier uit. Zo hebben wij eerst onze badkamer laten renoveren, een klus waar ik in eerste instantie zelf aan begonnen was. Maar het werd mij al snel duidelijk dat dit niet mijn ding was en daarom heb ik deze klus maar uit handen gegeven aan het bouwbedrijf. Zo snel en vakkundig onze badkamer renoveren was mij nooit gelukt. Omdat het bouwbedrijf al meer dan 25 jaar ervaring heeft hoefden wij ons nergens zorgen over te maken. Zelfs voor het nodige materiaal werd gezorgd.  bouwbedrijf Almere

Een supermooi resultaat

Het bouwbedrijf heeft onze badkamer tot een waar paradijs omgetoverd, dit was mijzelf nooit gelukt. Ondertussen is het bouwbedrijf al aan een andere klus begonnen, onze zolder wordt omgebouwd tot een mooie slaapkamer inclusief het plaatsen van een dakkapel. Als je iemand nodig hebt om je huis of bedrijfspand te renoveren dan ben je bij R. Schulte een allround bouwbedrijf uit Almere aan het juiste adres. Zo kunnen zij helpen met de volgende werkzaamheden:

  • stuc-en schilderwerken
  • vervangen van kozijnen en ramen
  • plaatsen van dakkapellen
  • deuren afhangen
  • renoveren van keuken en badkamer

Wij zijn bijzonder tevreden over onze nieuwe badkamer en slaapkamer en zullen zeker in de toekomst, wanneer wij weer gaan verbouwen, de hulp van dit bouwbedrijf inschakelen.