juni 12, 2024

Van alles!

Voor informatie

Erg blij met accountantskantoor Eindhoven

Ik heb nu een groot deel laten uitbesteden aan het accountantskantoor Eindhoven en daar ben ik zo ontzettend blij mee. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Alles was zo overvol, het was zo ontzettend druk. Op een gegeven moment, ik had al weken achter gewerkt, zat ik voor mijn bureau voor mij uit te staren. Ik voelde mijn hele lichaam tintelen en ik kreeg een soort paniek, ik dacht alleen maar: ik moet het nog elke dag, voor de rest van mijn leven, met mijzelf doen, met dit lichaam, met dit brein. Ik ben helemaal niet van de abstractie en het filosofisch gewauwel, dus ik vond het merkwaardig dat ik opeens paniek kreeg over zoiets raars. Mijn vriendin kwam op een gegeven moment langs en heeft mij er flink van langs gegeven toen ik vertelde wat ik mee had gemaakt.

logocastelijnsswaans

Mijn accountantskantoor

Ze zei dat ik echt rustiger aan moest doen. En dat doe ik nu. Dit voelt zoveel fijner. Ook, nu ik via het accountantskantoor werk, word alles veel beter geregeld. Twee vliegen in één klap dus, erg fijn.