juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

damphuis

De liquid e voor de elektrische sigaret

Voor een elektrische heb je een liquid e nodig voor het navullen van de elektrische sigaret. Een liquid e is een vloeistof die je nodig hebt voor het navullen van een elektrische sigaret om daar vervolgens weer gebruik van te kunnen maken. 

De voordelen van een e liquids 

De e liquids zijn geschikt voor alle e sigaretten die over een navulbare atomizer of clearomizer beschikken. De kern bestanddelen van de e liquids zijn de VG (Vegetal Glycerin) en de PG ( propylene glycol). De VG (Vegetal glycerin) is bepalend voor de damp hoeveelheid en de PG is voor de ‘’kick’ in de keel. De juiste verhouding tussen deze twee bestanddelen is dus erg bepalend voor de damp ervaring. Alle e liquids voldoen tevens ook aan de gestelde TPD2 wetgeving. Naast de ken bestanddelen die er in de e liquids zitten kan er ook de verslavende stof nicotine aan toegevoegd zijn die ook in normale tabak sigaretten zit. In de webshop van Damphuis worden e liquids aangeboden met het nicotinegehalte  0, 3, 6, 12, of zelfs 18mg nicotine sterkte. Met een elektrische sigaret kun je daarom erg gemakkelijk stoppen met het roken van normale tabak sigaretten. 

damphuis

De verschillende smaken van de e liquids 

De e liquids kunnen van veel verschillenden smaken zijn het ligt er maar net aan welke smaak jij lekker vindt. In het assortiment van Damphuis worden e liquids aangeboden met onder andere de smaak tabak, mint, fruit en overige smaken.