juni 19, 2024

Van alles!

Voor informatie

rijschool mook

Bij deze rijschool Mook slaag je zeker

Tegenwoordig is het hebben van een rijbewijs noodzakelijk. Vooral omdat de mensen vandaag de dag steeds verder van huis een baan zoeken. Zelf heb ik dan ook gestudeerd in een andere tijd. Wel heb ik bij mij in de buurt rijlessen gevolgd. Ik zocht toen er tijd namelijk op ‘rijschool Mook‘. Voor de mensen die dit dorp niet kennen, het ligt onder Nijmegen. Er valt eigenlijk niet te beleven, ideaal om daar rijles te hebben. Vooral ook omdat je er rustig over de weg kunt rijden. Wanneer je dan door het bos gaat, kom je vanzelf uit bij Groesbeek. Een goede plaats waar ik geoefend heb voor de heilingproef.

Deze rijschool heet overigens Wesseldijk. Voor de mensen die uit de regio Nijmegen of Arnhem komen zulle deze naam dan ook zeker kennen.

Zij staan hoog aangeschreven

rijschool mookVoordat ik lessen had genomen bij deze rijschool Nijmegen ben ik online gaan zoeken naar recensies. Op deze wijze kon ik vooraf namelijk een goed beeld vormen over deze verkeersschool. Ik merkte toen ook op dat zij hoog staan aangeschreven. Voorgaande klanten zijn erg positief over Wesseldijk.

Toen ik dit eenmaal zag ben ik naar hun website verkeersschoolwesseldijk.nl gegaan. Hier zag ik dan ook dat zij alleen gecertificeerde instructeurs in dienst hebben. Dit zag ik dan ook gelijk terug bij mijn eerste rijles. Ik werd namelijk goed begeleid en de instructies waren zeer duidelijk. Daarom kan ik deze firma met een gerust hart aan jullie aanraden. Dus ken jij iemand die op zoek is naar een rijschool, geef ze deze tip mee.