juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

Auto Leasen 3

Auto’s worden steeds belangrijker

Hoewel auto’s steeds duurder worden, willen veel mensen een auto. Sterker nog, de laatste tijd is het gebruik van auto’s toegenomen. Veel meer mensen halen hun rijbewijs en door de corona crisis zit er zelfs een achterstand op de praktijkexamens. Hoe fijn het ook is dat mensen hun rijbewijs halen, wordt het milieu wel steeds meer erdoor aangetast. Door het milieuprobleem proberen veel meer autobedrijven in oplossingen mee te denken. Daarom hebben autobedrijven een nieuw concept in de markt gebracht namelijk; een elektrische auto. Er zijn verschillende soorten lease auto’s zoals de Kia EV6 Lease die is bekroond tot beste elektrische auto.

Cool uiterlijk

Niet alleen is de Kia EV6 bekroond tot beste elektrische auto, ook heeft hij daardoor een goede reputatie binnengehaald. De Kia EV6 Lease is al vanaf 560 euro per maand te leasen. De Kia EV6 staat ook bekend om zijn fraaie uiterlijk en coole uitstraling. Het is een auto met 5 zitplekken en 5 deuren. Ondanks dat de Kia er sportief en stoer uitziet is hij erg zuinig met zijn kilometers en kan je er lang mee rijden voor je hem weer moet opladen. De auto heeft namelijk energielabel A, dat is de beste energielabel die er is! Het is wel zo dat de auto alleen in automaat te verkrijgen is, maar die luxe is vast wel fijn. Het leuke daaraan is in ieder geval dat je niet constant hoeft te schakelen – alleen gassen en remmen en zo kom je al een heel eind!

Voordelen?

Naast dat de Kia EV6 koning snelladen is en een goede energielabel heeft kan je ook veel voordelen hebben binnen de auto zelf. Zo heb je bijvoorbeeld usb-poorten in de leuningen zodat je jouw telefoon kan opladen als je snel een ritje hebt en je telefoon is uitgevallen. De luxe variant van de Kia EV6 heeft een dode hoek camera! Zo kun je auto’s zien die normaal gesproken in je dode hoek zouden zitten. Ideaal toch?