juni 15, 2024

Van alles!

Voor informatie

stagemax-logo

Aanrader: hbo stage zoeken bij Stagemax

Het is eindelijk zomervakantie! Alleen heb ik nog een dingetje dat ik moet afronden voor mijn school tijdens de schoolvakantie. Het is namelijk tijd om een hbo stage te zoeken. De stage moet ik in mijn derde jaar lopen bij een bedrijf die in de marketing zit en waar ik mijn schoolopdrachten voor kan maken. Ook zitten er natuurlijk enkele voorwaarden aan die ik moet melden bij het solliciteren van de hbo stage. Om een beter beeld te krijgen van de verschillende bedrijven ben ik het internet opgegaan.

Internetvideo-button

Op het internet kwam ik direct een website tegen die mij wel eens zou kunnen helpen met wat ik zoek. Het bedrijf heet namelijk Stagemax. Op deze website vind je verschillende stagebedrijven die een leerling zoals ik zoeken. Overigens bieden ze een uitstekende begeleiding bij het zoeken naar een stageplek. Geweldig bedrijf! Tot op de dag van vandaag dacht ik dat het zoeken van een stageplek een hele klus was. Stagemax laat juist het tegenovergestelde zien. Ook mijn klasgenoten zoeken op deze website naar een stage. Ik ben er dan ook wel zeker van dat ik deze vakantie al een stageplek heb gevonden, dankzij Stagemax.