juni 23, 2024

Van alles!

Voor informatie

heftruckcertificaat behalen

Wil jij jouw heftruckcertificaat behalen in de eerste keer?

Mijn neefje heeft sinds kort een nieuwe bijbaan in een magazijn. Hij heeft op school een opleiding magazijnmedewerker gevolgd. Echter voordat hij mocht beginnen was het wel verplicht dat hij een heftruckcertificaat behalen moest. Dit moest hij dan ook zelf allemaal regelen. En omdat het niet vergoed werd, zocht hij wel een rijschool waarbij dit niet te duur was. 

Zodoende ging hij online op zoek en vond dan ook meerdere opties. Met enkele hiervan had hij dan ook telefonisch contact om eventueel direct een afspraak in te plannen. Omdat hij hier alleen tijd voor had in het weekend was dus niet elk verkeersschool beschikbaar.

heftruckcertificaat behalen

Uiteindelijk gekozen voor PTC Opleidingen

Zo is mijn neefje uiteindelijk terecht gekomen bij ptcopleidingen.nl. Volgens hem zijn de recensies hier dan ook het best. Vooral de persoonlijke begeleiding is hier volgens vele goed. Ik vond het dan ook wel een slimme zet van mijn neefje. Door namelijk voorgaande ervaringen te lezen van klanten bij een bedrijf kun je vooraf een goed beeld vormen. Wanneer je dit dan weet sta je achteraf niet voor verassingen.

Verder waren de prijzen hier dus ook erg laag. Dit terwijl je, volgens mij neef, hoer veel voor terug krijgt. Volgens hem is deze rijschool dan ook zeker een aanrader.